maanantai 23. huhtikuuta 2012

Villasukat!

Neuloin teinixille villasukat.

Ne valmistuivat oivallisesti juuri huhtikuun lämpimille keleille...


Olen neulonut edelliset villasukkani joskus ennen kuin ensimmäinenkään lapsi oli syntynyt, eli joskus 16-17-18 vuotta sitten. Nyt kun pikkuveikka ei täytä syliä ihan koko ajan, olen talven aikana tehnyt hieman käsitöitä, ja nyt viimeiseksi keksin iskeä villasukkien kimppuun, koska niille oli kova tarve.

Nämä uudet langat ovat ihan huippuja. On tosi hauskaa neuloa, kun raitoja tulee ihan itsestään. Toki raidoitus muodostuu vähän jännäksi, kantalappuun ja sukan kärkeen tulee leveämmät raidat kuin muualle.


Lankana käytin Novitan seitsemän veljestä, väri 'papukaija'. Kamera vääristää värejä jonkin verran, sekä salamalla otettu että iltahämärässä ilman salamaa otettu, totuus on jotain siltä ja väliltä.


Näistä ekoista sukista pitkään aikaan tuli pikkaisen liikkikset muotoilultaan ja muutenkin. Kärkikavennukset on erilaiset kummassakin sukassa, kun en ollut tyytyväinen ensimmäiseen ja kokeilin toista tapaa, ja olisin kyllä purkanut ekan ja tehnyt sen uudelleen samanlaiseksi kuin toinenkin, mutta teinix halusi sukat heti käyttöönsä.

Täällä podetaan jotain suhteellisen lievää mutta sitkeää flunssaa. Itse vain aivastelen, mutta viidellä lapsista on hiukan lämpöilyäkin.

Ei kommentteja: